Totem Tabela Kiralama

İşletmelerin hizmet veya ürünlerinin kısa bir şekilde müşteri ile buluştuğu reklam aracı tabelalardır. Günümüzde faaliyet gösteren birçok firmanın tanınabilirliğini arttıran etkenlerin başında tabelalar yer alır. Sektörde fark edilebilmenin en kolay yolu şüphesiz tabelalardır. Totem tabela da müşterilerin dikkatini rahatlıkla çekebileceğiniz işlevsel özellikleri oldukça fazla olan tabela modelidir. Albenisini yüksek kılacak ayrıntılar da eklendiği takdirde hafızada yer edebilmesi daha mümkün hale gelir. Firmanızın kurumsal kimliğini daha ön plana çıkaran tabelalar her sektörde değişkenlik gösterir. Hizmet sektörüne bağlı tasarlanan tabelalarda amaç hizmet/ürün hakkında müşterinin hafızasında etkileyici bir algı oluşturmaktır. Reklamcılık sektörünün en etkili ve en ekonomik reklam aracı tabelalardır. Tabelanın tasarlanması da bu bağlamda uzmanlık isteyen bir iştir.

Firmamız geniş tabela tasarımları ile sektörde bilinen ve tercih edilen bir konumdadır. Totem tabela ve diğer tabela çeşitleri konusunda müşterinin dikkatini çekecek tasarımlar üreterek fark edilebilirliğinizi arttırabiliriz. Uzman kadromuz ile sunacağımız tasarımlarımızı daha önce hiçbir yerde görmediğinize emin olabilirsiniz. Tabela tasarımlarında çok fazla ayrıntıya yer vermemek müşterilerin hafızalarında daha kolay yer edebilmeniz açısından dikkat ettiğimiz bir konudur. Genellikle direk firmanıza ulaşabilecek bilgiler önceliğimizdir. Sektörde sizi öne çıkarak bir tabela tasarım, tabelada yer alan slogan ve iletişim bilgileri müşteriler için yeterlidir. Hedeflenen müşteriye ulaşabilmek tabela ile mümkün olmasına rağmen etkili görsellere yer verilmesi de bu manada oldukça önemlidir.

Totem tabelalar ışıklı ve ışıksız olmak üzere ikiye ayrılır. Müşterilerin istekleri doğrultusunda belirlenen tabela modelinde amacımız kısa sürede hedeflenen müşteri kitlesine kurumsal kimliğiniz zedelenmeden ulaşmaktır. Genellikle dış mekânlarda tercih edilen tabela çeşidi dayanıklılık konusunda da oldukça iddialıdır. Her türlü hava şartlarına yüksek direnç gösterebilecek materyallerden üretilmektedir. hem şekli ile hem tasarımı ile son derece gösterişli tabelalardır. Uzun vadede reklam ihtiyacınızı karşıladığı için getirisi oldukça fazladır. Bazen firmaların girişlerin bazen yol kenarlarında gördüğünüz totem tabela, reklam ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayabilecek aynı zamanda da reklam giderlerinizi de minimum seviyede tutabilecek reklam aracıdır. Firmanız için etkili bir reklam yöntemi arayışında iseniz firmamızın ayrıcalıklı tabela modellerini inceleyebilir, kısa sürede hedef kitlenize ulaşabilirsiniz.